27 Kasım 2012 Salı

Tek Seansta Sigarayı Bırakın-Moraterapi

 
MORA-Terapi bağımlılık yapan maddenin çevresine yaydığı frekansların vücuttan silinmesi işlemidir.

MORA-Terapi yöntemi birbirinin ayna görüntüsü, iki frekansın birbirini yok edeceği bilgisinden yola çıkar.

Örneğin sigara için; terapiye katılan bağımlının son içtiği iki sigaradan alınan frekanslar, cihazda elektronik olarak ters çevrilerek elektromanyetik dalgalar şeklinde vücuda verilir. Bu şekilde vücuttaki bağımlılığı yaratan maddenin frekanslarının temizlemesi (silinmesi )sağlanır. Bağımlılığınız olan sigaradan kurtulmak; Terapinin etkisi çoğu bağımlıda sigaraya karşı fiziksel bir ihtiyaç duymama şeklinde hissedilir. Tedavi bazı kişilerde sigara dumanına karşı bir tiksinti ve rahatsız olma hali başlatır, kimisinde ise çevrede içilen sigara dumanı rahatsız etmez ama istek de doğurmaz. Sigara içilmeye kalkıldığında, eski bilinen tadı vermez, çoğunlukla mide bulandırır ve tiksinti yaratır haldedir.

Asabi ve sinirli olmak yerine sakin bir hal;

Terapi sonrasında ve sonraki günlerde genel bir sakinlik hali yaşanır. Sigarayı bırakınca normalde beklenen sinirlilik hali genellikle olmaz ya da hafif geçirilir.

Kiloyu korumak mümkün;

Mora -Terapi uygulaması iştah açılmasını belli bir dereceye kadar önler. Seans sonrasında nikotin isteği azalacağı için fazla yeme eğilimi de azalır. Sigarayı bırakan kişilerde oluşacak geçici metabolizma yavaşlaması kilo almanın en olası sebebidir. Bu yüzden Mora-Terapi yardımı bile olsa sigarayı bırakan kişiler yediklerinde ekstra bir dikkat göstermelidir. Çok yoğun sigara içen tiryakilerde etkinlik daha fazladır. MORA-Terapinin kimde ne düzeyde bir etki oluşturacağını önceden tahmin etmek mümkün değildir. Ama bir yandan da madde bağımlılığı kişinin psikolojik durumundan bağımsızlaştıkça, başka bir deyişle fiziksel bağımlılık arttıkça kişinin hissedeceği farklılaşma da göreceli olarak artar. Fiziksel bağımlılığın yüksek olduğu ağır bağımlılıklarda kişinin farkına varacağı etki daha net ve güçlüdür. Bu nedenle MORA-Terapi uzun süredir sigara kullanan ve hiçbir şekilde sigarayı bırakamayan bağımlılarda özellikle önerilmektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder