7 Şubat 2013 Perşembe

Gençlik Kalemi " DermaPen"


Öyle bir kalem düşünün ki, birkaç dokunuşla cildinizdeki tüm sivilce izleri ve güneş lekelerini yok etsin, daha genç görünüm sağlasın.

Akupunktur iğneleri kullanılarak geliştirilen, Amerika’da en iyi cilt gençleştirme sistemi seçilen Dermapen tedavisi günümüzün en önemli cilt problemlerinden olan sivilce izleri, güneş lekelenmeleri ve cilt yenilemede dahil olmak üzere birçok cilt problemlerinde kullanabileceğimiz bir sistemdir. Herhangi bir yan etki riski olmayan bu uygulama çok kısa süre içinde sonuçlarını göstermektedir. Dermapen de bulunan kılcal küçük iğneler yukarı aşağı hareket ederek cildin 1cm karelik alanında 1000 micro delik açar. Genellikle kanamasızdır. Cildi tamamen toplayacak olursak PRP uygulamaları ile kombine edilir.

Modern toplum hayatında kişiler artık cilt bakımları için etkili,yan etkisi olmayan ve ağrısız çözümler arayışındadırlar.Tam da bu noktada etkinliği defalarca ispatlanmış akapunktur tedavilerinde kullanılan iğneler kişiler için umut olmuştur. Ciltte kontrollü bir biçimde tahribat yaratma prensibine dayanılarak üretilen Dermapen tedavi sistemi, son zamanların en etkili cilt yenileme sistemidir. Hiç şüphe yok ki bu tarz cilt problemlerinde Mezoterapi denilen cilt yüzeyinde ilaç enjekte etme sistemi doktorlar tarafından yaygın olarak kullanılabilmektedir. Kullanılan ilaçların tamamının cilt tarafından emilmesini sağlayan Dermapen tedavi bu özelliği sayesinde ilaç etkinliğini maksimuma çıkarır.

Uygulamalar yaklaşık 20 dakika sürüyor. Tedavi sonrası kişinin 2 gün boyunca direkt güneş ışınlarından korunması gerekiyor. Toplamda 5 seanslık bir program yeterli oluyor. Seanslar 2-4 hafta aralıklarla yapılıyor. İşlemin herhangi bir yan etkisi ve ağrısı yoktur.


 

Uygulama Alanları

-Cilt Sıkılaştırma

-Cilt Yenileme

-Akne ve Yara İzleri Tedavisi

-İnce Çizgiler ve Kırışıklık Tedavisi

-Geniş Gözenek Tedavisi
 
İzlemek için tıklayın;